Bezplatné poradny

Hlavní foto Megapůjčky.cz
Mega-půjčky.cz - Logo

Mega-půjčky.cz > Články > Bezplatné poradny

Bezplatné finanční poradny


Jak si nejsnadněji nechat poradit v oblasti financí? Existují poradny, které vám pomohou zadarmo.

Zadluženost lidí roste

Počet domácností, které mají potíže se splácením závazků, neustále roste. Na vině může být výpadek příjmu, ztráta zaměstnání, nemoc, neuvážené půjčky, které si lidé berou za účelem splacení dřívějších závazků a mnoho dalšího.

Co dělat v situaci dluhové pasti?

Na právnické služby mnozí lidé nemají peníze, proto počet bezplatných poraden stoupá. Financovány jsou z různých zdrojů, dokonce i bankami nebo zákonodárnými institucemi. Většinou je využívají lidé, kteří se dostali do takzvané dluhové pasti, kdy jeden dluh řeší dalším. V poradně hledají cestu, jak z dluhů ven.

Informujte se o svých možnostech

Často pomůže osobní bankrot nebo konsolidace půjček a informace o těchto záležitostech poradna ochotně poskytne. Dnes jich v Česku existuje přes dvacet. Málokdo zvládne sám sepsat a podat návrh na oddlužení a mnoho lidí vůbec neví, jaké mají možnosti. K nejznámějším poradnám u nás, které jsou opravdu zdarma patří: Poradna při finanční tísni a Bezplatná právní poradna.

  • Poradna při finanční tísni:

    Poradna při finanční tísni, o.p.s. je obecně prospěšná společnost nestátní, nezisková a nekomerční. K dispozici je ve všední dny od 8 do 18 hodin na pobočkách v Praze, Ostravě, Plzni, Ústí nad Labem, Litvínově, Prostějově, Šumperku, České lípě a Hradci Králové. Poskytuje poradenství zdarma především v oblasti zadluženosti, pomůže s administrativními záležitostmi a asistuje při komunikaci mezi spotřebiteli nebo dlužníky a věřiteli, soudy či exekutory.

  • Bezplatná právní poradna:

    Jde o online poradnu, která právníky odměňuje výnosy z reklam. Klienti získají odpovědi na své otázky a zdarma mají k dispozici i vzory smluv. Otázky, na které se mohou lidé ptát, jsou možné z mnoha oblastí finančního nebo občanského práva. Vše funguje pomocí formuláře nebo online chatu.


Vloženo 18. 3. 2016




www.Mega-pujcky.cz © 2024 SIALINI, spol. s r.o., všechna práva vyhrazena. | Informace o provozovateli a webu
| Typy půjček | Poskytovatelé půjček | Články | Mapa stránek | Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Kopírování textů a článků bez písemného souhlasu je zakázáno.
Nejsme poskytovatelem ani zprostředkovatelem půjček.